WIN: 5x Olaz Regenerist Overnight Miracle Firming Mask t.w.v. €34,99 (gesloten)

De herfst is begonnen en dat betekent dat jouw huid extra verzorging nodig heeft. Olaz heeft een gezichtsmasker geïntroduceerd dat daar perfect voor is; Regenerist Overnight Miracle Firming Mask. VIVA mag vijf potjes ter waarde van €34,99 weggeven. Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt op deze fijne verwennerij!

Onze huid heeft veel te verduren tijdens de koude, gure dagen. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat de huid het beste herstelt tijdens je nachtrust. Daarom is een goede huidverzorging voor de nacht erg belangrijk.

De Regenerist Overnight Miracle Firming Mask is een combinatie van een vochtinbrengendecrème en een masker. Het nachtmasker bestaat uit o.a. de anti-veroudering ingrediënten Peptides, Hyaluronzuur, Extract van Johannesbroodpitten en Niacinamide (Vitamine B3). Deze ingrediënten zorgen ervoor dat lijntjes en rimpels verminderen en de huid er weer jong en stevig uit gaat zien. Met de Regenerist Overnight Miracle Firming Mask krijgt jouw huid weer een boost!

Winnen?

Wil jij kans maken op een Olaz Regenerist Overnight Miracle Mask? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via onderstaand winformulier.