WIN: een Valentijnverwenpakket van Kruidvat, Foamie & MyMuesli

Valentijnpakket

De winactie is gesloten. Je kan niet meer meedoen. 

Valentijnsdag staat bijna voor de deur. Dé dag om je lover goed te verwennen. Maar self love is ook erg belangrijk, dus cijfer je zelf vooral niet weg. Om de dag van de liefde te vieren, mag VIVA een Valentijnspakketje van Kruidvat weggeven. 

Zoetekauw

Liefde gaat nog steeds (grotendeels) door de maag. En vooral chocolade mag niet missen tijdens Valentijn. Zo kan chocolade ook heerlijk zijn tijdens je ontbijt. Daarom heeft MyMuesli de speciale ‘I Love You Muesli’ uitgebracht met knapperige havercrunchies, cranberries omhuld in witte chocolade, zoete aardbeien, frambozen en lieve melkchocolade hartjes.

Plezier

Bad hair days zijn definitief verleden tijd met de nieuwe, plastic-vrije revolutie in haarverzorgingsland: Foamie. Deze concious Foamie Shampoo en Conditioner Bars zetten gegarandeerd elk doucheritueel op zijn kop en geven jouw haar de boost dat het nodig heeft. De bars zijn het perfecte alternatief voor de plastic shampoofles en helpen daarmee plastic vervuiling tegen te gaan. Opzien tegen het wassen van je haar is niet meer nodig. Foamie maakt van elke wasbeurt een feestje!

Met de introductie van een lijn Love Toys van hoge kwaliteit zijdezacht siliconenmateriaal speelt Kruidvat in op de hoge prijsdrempel die veel vrouwen ervaren bij de aanschaf van een seksspeeltje. Door de ‘opvallende’ ontwerpen zijn de Kruidvat Love Toys producten niet alleen een lust voor het lijf, maar ook voor het oog. De Kruidvat Love Toy Multi-speed Dual Vibrating Massager (t.w.v € 19,95) heeft:

  • Drie snelheden
  • Gecombineerde inwendige en uitwendige stimulatie
  • Ribbels, belijning en twee motortjes voor extra stimulatie

Winnen

Wil jij dit heerlijke Valentijnspakket ontvangen? Vul hieronder het winformulier in en maak kans!