WIN: 5X2 Kaartjes voor Onze Jongens in Miami: Dit vonden wij ervan!

Vanaf 30 januari zijn onze jongens weer terug, maar nu zijn ze in het hete Miami! Dit is de perfecte film voor een gezellig meidenavondje daarom geeft VIVA 5X2 kaarten weg.

Verzamel al je vriendinnen bij elkaar voor een avond vol knappe mannen, strippers en vriendschap. Deze film is zeker een bezoek aan de bioscoop waard.

De film

De knappe Jorrit gespeeld door Jim Bakkum is weer single, en zijn beste vriend Bas gespeeld door Martijn Fischer haalt hem over om samen een stripclub te openen in Miami. Even later vliegt Thijs (Juvat Westendorp) ook naar Miami samen met de nieuwe stripper Bas gespeeld door Malik Mohammed.  Het openen van de stripclub blijkt wat moeilijker dan verwacht en de jongens komen al gauw in de problemen op professioneel vlak maar ook in de liefde. Jorrit valt namelijk voor de aantrekkelijke Lola (Eva van de Wijdeven) die ook een stripper blijkt te zijn.

Liefde

De film zit vol passie, liefde, en sexy dansmoves, een goeie film om lekker bij weg te zwijmelen dus. Geniet van de liefde die er ontstaat tussen Lola en Jorrit en de problemen die deze romance met zich mee brengt. De passie spat van het beeldscherm af!

Winnen

Wil jij kans om op kaartjes voor deze film? Vul dan nu het win-formulier hieronder in en maak kans!