WIN: 7x 2 vrijkaarten voor een gezellig dagje in speelparadijs Linnaeushof

Het speelseizoen is weer geopend. En dat betekent lekker buiten spelen. Wat is er nou leuker dan een gezellig dagje weg met de kids? Even rust, nergens aan hoeven denken, heerlijk. Met het aankomende zomerse weer is het natuurlijk al helemaal ideaal. Laat je drukke kids lekker uitwaaien in speelparadijs Linnaeushof.

VIVA mag namelijk 7x 2 vrijkaarten weggeven voor een dagje weg naar Linnaeushof. Scrol naar beneden om mee te doen aan de winactie.

Bijzondere evenementen

Linnaeushof in Bennebroek opende namelijk op woensdag 27 maart haar speelseizoen met twee bijzondere evenementen: een YouTube vlogwedstrijd met prachtige prijzen en een nieuw speeltoestel om te klimmen en klauteren. Meer reden om gezellig een bezoek te brengen aan Europa’s grootste en leukste speeltuin.

Op het nieuwe toestel kun je verschillende behendigheidsparcours afleggen. Een te gekke uitdaging voor kinderen vanaf zes jaar, maar ook voor volwassenen. Dit spannende speeltoestel belooft een van de grootste hits in het komende seizoen te worden. Met meer dan 350 attracties en speeltoestellen is Linnaeushof een speelparadijs voor kleine en grotere, valide en minder valide kinderen. In Linnaeushof zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, karts, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Behalve een ideaal familiepark is Linnaeushof ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen. Aan de veiligheid wordt veel zorg besteed; getraind personeel let voortdurend op de spelende kinderen.

Winnen

Wil jij kans maken op deze vrijkaarten? Doe mee aan de winactie via het onderstaande formulier. Let op: om kans te maken moet je je aanmelden voor de nieuwsbrief.