WIN: ‘Als het maar niet op ons lijkt’ van Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen

Het gehannes met de kinderwagen, de muisstille sex, de vieze kindjes op de crèche: Eva Hoeke (37) en Marcel van Roosmalen (48) schreven een boek vol over hun eerste jaar als ouders van Lucie (1). Wij mogen 10 exemplaren van ‘Als het maar niet op ons lijkt’ weggeven!

Het kind van Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen arriveerde na een woeste nacht in een kraamkamer in Amsterdam. Twee uur later zaten ze met z’n drieën in een taxi. Het rook er naar dennennaalden en de chauffeur zei dat ze hem zeker nooit zouden vergeten als hij juist nu tegen een boom zou rijden. Met het kind kwam een nieuwe wereld het huis binnen: een optocht van ervaringsdeskundigen, goedbedoelde raad, slaaptekort, ergernis aan leuke papa’s en onvermoeibare mama’s. Maar er zijn ook hoogtepunten. Heel veel. ‘Als het maar niet op ons lijkt’ is een eerlijk en geestig verslag van het eerste jaar ouderschap.

boek

Winnen?

Benieuwd naar het boek van Eva & Marcel? We mogen 10 exemplaren weggeven. Vul onderstaand formulier in en maak kans.

Deze winactie is verlopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

In VIVA Mama 1 blikken Eva en Marcel terug op hun eerste jaar als ouders. De editie met het interview ligt nu in de winkel of kan je hieronder online bestellen. 

»Bestel VIVA Mama online | Klik hier «