WIN: bioscoopkaarten voor de film All you need is love + een boeket van Topbloemen

Op 6 december komt de romantische film All you need is love uit. VIVA mag 5×2 vrijkaarten weggeven voor de film. En je krijgt er nog een Love-boeket van Topbloemen.nl bij ook! Lees verder wat je hiervoor moet doen.

Met de feestdagen weer in het zicht kunnen we weer genieten van allerlei heerlijke kerstfilms. All you need is love kennen we natuurlijk al van het tv-programma, maar is binnenkort ook te zien op het witte doek. Maarten ter Horst (Fedja van Huêt), de presentator van het populaire tv-programma All you need is love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav (Peter Paul Muller) en assistent Japie (Rop Verheijen) zoeken wanhopig naar een nieuwe host. Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Bekijk de trailer hieronder.

Hoe kun je winnen?

Wil jij kans maken op 5×2 bioscooptickets en op een boeket van Topbloemen.nl? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via onderstaand winformulier. Succes!

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

 

Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.