WIN: Bioscooptickets voor ‘FIFTY SHADES DARKER’

Het is ein-de-lijk zover: Christian Grey en Anastasia Steele komen terug naar de bios. Vanaf 9 februari draait ‘FIFTY SHADES DARKER’ – het vervolg op ‘Fifty shades of Grey’ – door het hele land. En jij kunt er gratis heen!

In ‘FIFTY SHADES DARKER’ probeert Christian Anastasia over te halen om bij hem terug te komen, maar zij eist een andere regeling. Terwijl het tweetal aan hun vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op die vastbesloten zijn om hun toekomst samen te verstoren. De film is gebaseerd op het tweede boek van de bestselling boekenreeks van E.L. James.

Naast de sexy hoofdrolspelers Jamie Dornan en Dakota Johnson zien we ook zangeres Rita Ora als Christians zus, Luke Grimes als Christians broer en Kim Basinger als Mrs. Robinson.

Zien?

Wij zijn benieuwd naar jouw ‘FIFTY SHADES DARKER’-song! Wat is jouw spannendste nummer voor in de slaapkamer? Deel het met ons via onderstaand formulier* en maak kans op twee tickets én de soundtrack van de film met sexy songs zoals ‘Crazy’ van Miguel en de nieuwe track van Zayn en Taylor Swift: ‘I don’t wanna live forever’!

*Je stemt hiermee in dat jouw quote anoniem kan worden gebruikt op VIVA.nl.