WIN: 5×2 bioscooptickets voor de film Mannen van Mars

Heb jij zin om een avondje naar de bioscoop te gaan en niet meer bij te komen van het lachen? Dan is Mannen van Mars de perfecte film voor jou. De film draait vanaf 8 maart in de bioscopen en VIVA mag een aantal vrijkaarten weggeven. Lees hieronder hoe je kans maakt.

Drie schoolvrienden keren terug naar Het Marsman College voor de reünie van hun middelbare school. Hun levens zien er 25 jaar later behoorlijk anders uit, maar 40 is het nieuwe 20 en alle mannen worden knapper naarmate ze ouder worden … of toch niet? Waar Edwin nog altijd een vrouwenmagneet is, hebben zijn vrienden zo hun problemen.

Mark is door zijn vrouw ingeruild voor een jonger exemplaar en familieman Peter worstelt met zijn mannelijkheid sinds hij niet meer zonder leesbril kan. Hoe gaan de mannen hiermee om? Biertje pakken, niet te veel praten, schouderklopje en je kater wegdrinken met nog meer alcohol? Of gaat dat toch anders als je de 40 bent gepasseerd?

Cast

De cast bestaat uit o.a. Huub Smit, Daniël Boissevain, Martijn Fischer, Jennifer Hoffman, Cynthia Abma, Holly Mae Brood, Tarikh Janssen en Plien van Bennekom. Mannen van Mars is een hele komische film voor man en vrouw tussen de 20-54 jaar.

Winnen?

Kans maken op twee bioscooptickets voor de film? Vul hieronder het winformulier in en doe mee.