WIN: Bladeren door de printversie van jouw social wall met Mijn Boek van HEMA

Post jij veel op Instagram en Facebook en staat je hele leven eigenlijk online? Hoe tof is het om je online herinneringen tastbaar te maken? Het kan nu met ‘Mijn Boek’ van HEMA. VIVA mag er vijf weggeven. 

Je Instagramfeed staat vol met vakantiekiekjes en ook op Facebook deel je zo nu en dan een festivalfoto, mooi moment of gezellige foto met vrienden of familie. Maar een fotoboek… Nee, dat heb je eigenlijk niet. Met ‘Mijn Boek’ kun je snel en eenvoudig een boek van je Facebook- en/of Instagramposts maken, zodat je daadwerkelijk door je foto’s kunt bladeren en je ervan verzekerd bent dat ze altijd bewaard blijven. Door het gebruik van QR-codes kun je zelfs video’s in het boek opnemen, die je weer kunt bekijken met je smartphone of tablet. 

Een kind kan de was doen

‘Mijn Boek’ maak je zo: je logt in met je Instagram- of Facebookaccount op hema.nl/mijnboek en HEMA stelt het boek vervolgens voor je samen. De inhoud en opmaak kun je uiteraard zelf aanpassen. Welke periodes, berichten en foto’s worden opgenomen, bepaal je zelf en je kunt natuurlijk ook een mooie cover en kleur kiezen.

Doe mee en maak kans

Zin om aan de slag te gaan? VIVA mag vijf codes weggeven waarmee je gratis een ‘Mijn Boek’ maakt. Vul hieronder het winformulier in om kans te maken.

Deze winactie is verlopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.