WIN: BoBo Buddie voor je kind

BoBo Buddie

Een knuffel, rugzak, fleecedeken en kussen in één. De BoBo Buddie is niet alleen leuk, maar ook multifunctioneel. Hartstikke handig als je kind een dagje op stap gaat of een logeerpartijtje heeft. Wil jij er een scoren? VIVA geeft 8 stuks weg!

Vier in een

Voortaan wil je kind niet meer op stap zonder zijn BoBo Buddie. Deze superzachte knuffels zijn niet alleen heerlijk om mee te knuffelen, maar ook nog eens heel handig. In het rugzakje vind je een heerlijk zacht fleecedekentje. Daarnaast kun je de BoBo Buddie ook nog eens als kussentje gebruiken.

Dierentuin

BoBo Buddies zijn er in veel verschillende dieren: een giraf, varken, konijn, leeuw, olifant, hond en aap. Er is ook een knuffelrugzak met afneembare looplijn verkrijgbaar, ideaal voor actieve en ondernemende kinderen! Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

BoBo Buddies

Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht ontvangen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.