WIN: boek Pap vertel eens en Opa vertel eens (Vaderdag cadeautip!)

Vaderdag

Het is weer bijna Vaderdag, dus tijd om pa (en opa) flink in de watten te leggen. Met de boeken ‘Pap vertel eens’ en ‘Opa vertel eens’ laat je weten hoe belangrijk zij voor je zijn. Speciaal voor Vaderdag geeft VIVA van allebei de boeken 5 exemplaren weg.

Met de boeken ‘Pap vertel eens en Opa vertel eens’ geef je een ultiem cadeau: je belangstelling. Het boek staat vol met persoonlijke, creatieve en soms onverwachte vragen. Pa of opa vult alles in en deelt op deze manier zijn verhalen, herinneringen, dromen en wensen met je. Vaderdag is de perfecte gelegenheid om dit originele cadeau te geven!

Door het beantwoorden van de vragen en het inplakken van foto’s maakt je vader of opa er een uniek en persoonlijk cadeau van onschatbare waarde van. Zo wordt het een blijvende herinnering die van generatie op generatie zal worden doorgegeven.
De boeken zijn voorzien van een afneembare banderole met extra tips voor bij het invullen. Met het stickervel kan je vader of opa het boek personaliseren. Daarnaast is er ruimte om foto’s in te plakken.

Naast de pap- en opa-varianten zijn er ook boeken voor moeders en oma’s. Elma van Vliet is de bedenkster van de reeks, die bedoeld is om tegenwicht te bieden aan de snelle wereld waarin we leven en waarin we vaak niet de tijd nemen om aan bijzondere mensen in ons leven te vertellen hoe belangrijk ze zijn.

Pap vertel eens

 

Geef hieronder in het winformulier aan welk van de boeken (Pap of Opa) je wilt winnen.

Beeld: iStock

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.