WIN: Complete set van Loulou Essentiels (o.a. tas en portemonnee)

Liefhebber van mode en accessoires? Met deze stijlvolle set uit de nieuwste collectie van Loulou Essentiels steel jij de show. De Sirens of the Sea crossbody tas, clutch en portemonnee worden aangeboden door Van Os tassen en koffers en kan je overal mee naartoe nemen. Van een dagje uit tot een feestje, of stijlvol naar je werk.

LouLou Essentiels

LouLou Essentiels, voorheen ook bekend als ‘by LouLou’, is een merk voor modieuze vrouwen die graag met iets bijzonders op pad gaan. LouLou Essentiels brengt mode en functionaliteit samen in bijzondere tassen met een wow-factor. Met deze Sirens of the Sea-serie heeft LouLou weer een in het oog springende collectie in huis.

Kans maken?

Wil jij deze crossbody tas, clutch en portemonnee van meer dan € 200,- winnen? Vul dan het onderstaande winformulier in en schrijf je in voor de VIVA nieuwsbrief. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

De complete Loulou-collectie vind je op de website van Van Os tassen en koffers.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA banner

Beeld: Van Oss tassen en koffers
Leigh (18) is gek op mode, muziek, documentaires over true crime, entertainment en natuurlijk schrijven. Maar goed dus dat ze bij VIVA is belandt om dat allemaal te combineren.