Win de favoriete kerstitems van Bibi Breijman én Lieke van Lexmond

It’s almost that time of the year! En als wij denken aan kerst, denken wij aan: familie, gezelligheid, lekker eten en – natuurlijk – cadeautjes. VIVA mag daarom jullie éxtra verwennen met de favo kerstitems van Bibi Breijman en Lieke van Lexmond.

En geloof ons, dat wil je!

Feestdagen

Het is bijna de mooiste tijd van het jaar en daar is geen ontkomen meer aan. Zo is elke straat verlicht met kerstlampjes, draait de radio non-stop ‘All I want for Christmas’ en staat Netflix vol met de allerleukste kerstfilms. Ongelofelijk hoe snel de tijd is gevlogen. En ondanks dat 2020 een gek jaar was, mag het de pret niet drukken. Want ook al kan je dit jaar niet naar een groots feest, het thuiszitten heeft zo z’n voordelen: zo kun je lekker op Eerste kerstdag uitslapen, lekker uitgebreid ontbijten, eindeloos tutten, bordspelletjes spelen met je lief, koekjes bakken of samen het kerstdiner bereiden. Hoe dan ook, het wordt een jaar om nooit te vergeten.

Moon Calender van Lieke van Lexmond

Lieke: ‘Kerst staat voor mij gelijk aan samen zijn met mensen waar ik van hou. We schrijven graag brieven voor elkaar en de cadeaus zijn eigenlijk altijd symbolisch, zoals de Moon Calender ook is.’ De zussen Lieke en Jetteke van Lexmond hebben samen met veel kenners, de Moon Calender ontworpen. De Moon Calender is een leidraad vol (geestige) tips over gunstige momenten, heerlijke quotes, recepten en kennis over de kruiden in de natuur. Je hoeft er natuurlijk niet strikt naar te leven, maar het kan je wél helpen om meer uit de dag en jezelf te halen! 365 dagen per jaar, elke dag een cadeau voor jezelf of voor iemand die je liefhebt! Dat is nog eens een leuk kerstcadeautje, toch? Goed nieuws, want wij mogen er 3 weggeven!

Bibi Breijmans favorites

Bibi: ‘Kerstmis staat voor mij in het teken van elkaar verwennen. Er is niets leuker dan iemand anders blij maken met een mooi cadeau! Of zelf dat ene, net iets te dure, cadeau krijgen van je lover, dat je maar steeds niet voor jezelf wilde kopen.’ En omdat wij – natuurlijk – niet de beroerdste zijn, mogen wij 1 iemand héél blij maken deze kerst. Wij mogen namelijk 3 kerstitems van Bibi Breijmans kerstlijstje van Amazon weggeven! En ja geloof ons, dat wil je!

Zo zijn er hele leuke cadeaus voor vrouwen, maar ook voor mannen. Denk bijvoorbeeld aan het mooie Blond servies of een wijnrek. Maar ook zijn heerlijke Tony’s Chocolonely repen en theesets te verkrijgen. Zo is er voor ieder wat wils.

 

Winnen

And now it’s up to you! Speciaal voor VIVA-lezeressen verloten wij 3 keer de Moon Kalender van Lieke van Lexmond én verloten wij 1 keer de 3 favo items van Bibi Breijman! Dat wil iedereen, toch? Heeeeeerlijk! Wat moet je doen om kans te maken op één van deze prijzen? Like VIVA op Facebook en reageer onder de post waarom jij graag wilt winnen én wie weet ben jij binnenkort de gelukkige eigenaar van de Moon Calender, Blond servies of wijnrek 😉

Bron: Amazon | Beeld: Bobbery