WIN: de filmeditie van het boek Wild

Onze eigen Michiel Huisman schittert naast Reese Witherspoon in de nieuwe film Wild, die sinds 26 februari in de bioscoop draait. VIVA geeft 20 exemplaren van de filmeditie van het boek weg!

Wild gaat over Cheryl Strayed, die het door haar scheiding en het overlijden van haar moeder niet makkelijk heeft. Ze neemt haar meest impulsieve beslissing ooit en begint aan een voettocht van 1700 kilometer langs de Pacific Crest Trail in het westen van Amerika. Helemaal  alleen, zonder ervaring en met een veel te zware rugzak. Drie maanden lang doorstaat ze intense hitte en meters sneeuw, wordt ze geconfronteerd met beren en ratelslangen, en ervaart ze de schoonheid, maar ook de verschrikkelijke eenzaamheid van de tocht die haar leven voorgoed zou veranderen.

Afgelopen maand heeft uitgeverij Luitingh-Sijthoff de filmeditie van het boek uitgebracht. Daarvan mag VIVA er 20 weggeven! Vul het onderstaande winformulier in en maak kans op een van de exemplaren.

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars hebben bericht gekregen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.