WIN: 5x gold plated Kauri Shell Ring van Sweet Palms t.w.v. € 49

Sweet Palms

Als er iets is waarvan we er nooit genoeg hebben, dan zijn dat sieraden. De smoes dat we voor iedere gelegenheid iets nieuws mogen aanschaffen, gebruiken we dan ook vaak. Nu de zomer steeds dichterbij komt hebben we weer een reden om nieuwe ringen, armbanden en kettinkjes in te slaan. Om je alvast een handje op weg te helpen, geven wij vijf keer de gold plated Kauri Shell Ring van Sweet Palms weg. Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt.

De ontwerpers van Sweet Palms hebben een passie voor strand, palmen en reizen en dit zie je terug in hun sieraden. Alleen al van de webshop krijg je zin om op vakantie te gaan, en daarom is er wat ons betreft geen betere plek om je sieraden voor deze zomer te kopen. Naast de Kauri Shell Ring hebben zij nog veel meer mooie dingen; het liefst stoppen we álles in ons virtuele winkelmandje.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Winnen

Kan jij niet wachten om de Kauri Shell Ring om je vinger te schuiven? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief en vul het winformulier in. Wie weet schittert deze ring dan straks aan jouw hand.