WIN een cadeaubox met tijdschriften, dagboekjes en een gezellige canvas tas

tijd voor jezelf

Wat is er nou heerlijker dan me-time na een lange werkdag? Nou, niets. Tijd voor jezelf en je rust hier en daar pakken is erg belangrijk, maar hoe zorg je hiervoor en waar kun je beginnen? Nou, met een cadeau voor jezelf, natuurlijk.

Lekker leesvoer 

Iedereen houdt wel van een heerlijk momentje voor zichzelf. Vooral na een lange werkdag of na een stressvolle week. Tijd voor jezelf nemen is erg belangrijk en lekker. Ook zorgt het voor een flinke boost!  Je krijgt er een langer lontje van, wordt enthousiaster en het voorkomt stress. Maar goed, vrije tijd die zomaar naar je toekomt, is wel erg bijzonder.

Daarom is er nu een cadeaubox met daarin onder andere een lekker dik magazine dat helemaal over ‘tijd voor jou’ gaat. Hoe je alles met je tijd regelt en hoe je er het meeste uit kan halen. Denk aan interviews met mensen die extreme beslissingen maken om tijd voor zichzelf te organiseren. Inzichten van experts. En nog véél meer lekker leesvoer. Ook zit er in de cadeaubox: een één-zin-per-dag-dagboekje, mooie posters en kaarten, een boekenlegger én een prachtige canvas tas. En dat allemaal voor slechts € 14,95. Een echte musthave voor deze grauwe, saaie coronatijd, dus.

Door de brievenbus

In de cadeauboxenreeks van DPG Media zijn ook de VT Wonen Woonbox, Ouders van Nu-Babycadeaubox en de Donald Duck Cadeaubox verschenen. Superleuke cadeauboxen bomvol moois – en ze kunnen nog door de brievenbus ook! In elke cadeaubox zit een prachtig en lekker dik magazine, mooie kaarten en posters, een origineel notitieboekje en nog veel meer fijne extra’s. En voor die prijs… Kun je ‘m niet laten liggen, toch?

De boxen koop je voor slechts € 14,95 per stuk. Je vindt ze in de winkel én op www.magazine.nl/cadeauboxen. Geef ‘m cadeau aan je vriendin, moeder of aan jezelf!

Winnen

En nu is het aan jou. Wil jij graag de Tijd voor jezelf-cadeaubox winnen? Vul het onderstaande winformulier in en maak kans!