WIN: discobowlen en dansen bij Club Knijn voor 7 personen

club knijn bowlen

Club Knijn is een begrip in de Amsterdamse uitgaansscene. Combineer discobowlen met een clubavond waarbij je tot in de late uurtjes kan dansen. Zin in een avondje uit? Doe dan snel mee met de winactie!

Aanstaande vrijdag 29 maart pakt Club Knijn uit met een over the top 90’s Edition. Geniet en ga los op de extra grote line-up van Amsterdamse publieksfavorieten als Weekbreek, Ome Kev en Alex Ranzino. En echte dj’s uit de jaren 90 als Dj Sidney Still en Dansen bij Jansen Soundsystem. Het team met de beste jaren 90 outfits wint ook nog eens iets heel leuks, namelijk: 7 kaarten voor Valtifest.

Winnen?

Belangrijk om mee te kunnen doen is dat je vrijdag 29 maart beschikbaar bent vanaf 21:30 uur. Het bowlen duurt van 22:00 uur tot 23:00 uur en het feest gaat tot 03:00 uur door. Vul hieronder het win-formulier in. Je kunt meedoen t/m 27 maart 13:00 uur. Succes!

Dus, wat kun je precies winnen?

  • Toegangstickets voor Club Knijn – Over the Top 90s Edition aanstaande vrijdag
  • Inclusief je eigen bowlingbaan voor jouw team van 22:00 tot 23:00 uur

Beeld: Club Knijn
Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.