WIN: Dvd ‘Fake’, het regiedebuut van Thomas Acda

fake dvd

Naast acteren en zingen blijkt Thomas Acda nóg een talent te hebben: regisseren. Dat blijkt wel uit zijn regiedebuut ‘Fake’. Vanaf 17 januari is de dvd van de telefilm verkrijgbaar en wij mogen er vijf weggeven!

‘Fake’ vertelt over Maya (Sanne Langelaar), een ietwat naïeve, net afgestudeerde kunsthistorica en archeologe die altijd voor de verkeerde mannen valt. Door één van die mannen, David (Tim Haars), en het toedoen van douanebeambte Swinkels (Lies Visschedijk, belandt ze bijna in de gevangenis. Dat incident loopt uiteindelijk met een sisser af, maar daardoor is ze wel helemaal blut.

Bij thuiskomst begint Maya een bed & breakfast in een oud landhuis dat is geschonken door haar oma. Haar beste vriend Erik (Gijs Naber) maakt het verwaarloosde landhuis in recordtijd bewoonbaar, net op tijd voor de prestigieuze International Art Fair in Maastricht. Al snel meldt de eerste gast zich: een heuse sjeik (Nasrdin Dchar). Deze sjeik blijkt er wel een dubbele agenda op na te houden en kan de kunstkennis van Maya daarbij goed gebruiken…

Win!
Wil je ‘Fake’ zelf zien? Vul onderstaand winformulier in en maak kans op een van de vijf dvd’s!