WIN: een AutoCook & SilentMixx blender van Bosch

Houd jij van gemak in de keuken en is koken niet jouw favoriete bezigheid? Dan wil jij vast en zeker kans maken op dit mooie pakket: de AutoCook t.w.v. €329,- en de SilentMixx Pro blender t.w.v. €159,99 van Bosch.  

Bang zijn om het hele huis wakker te maken als je ’s ochtends een smoothie wilt maken? Dat zal je niet meer gebeuren met deze SilentMixx blender van Bosch. Deze powerblender is namelijk zeer stil dankzij het innovatieve geluidsreductie systeem kun je gerust aan de slag gaan met een smoothie van vriesfruit. Ook kun je gemakkelijk warme soepen maken doordat de blender een extra dikke glazen kan heeft. Handig!

Of wat dacht dat je van deze AutoCook van Bosch? Je maakt met deze multicooker snelle en smaakvolle gerechten met één druk op de knop. Wat dacht je van heerlijke kippenpootjes? Met de 50 vooraf ingestelde, automatische programma’s worden de gerechten gestoomd, gekookt, gebraden en nog veel meer. Zelf kun je ook een eigen recept bedenken die kan worden opgeslagen en kan worden herhaald. Dit kan allemaal wanneer jij wilt met een vooraf ingestelde timer om vervolgens het eten warm te houden.

Kans maken

Nodig je vrienden en familie maar alvast uit, want met deze SilentMixx blender en AutoCook van Bosch kun jij met gemak een heerlijk diner voor hun voorbereiden.

Maak kans op dit luxe pakket van Bosch t.w.v. €488,99 en schrijf je in voor onze nieuwsbrief door dit onderstaande formulier in te vullen.