WIN: Een gesigneerd regenboogjurkje van K3

Afgelopen vrijdag konden we allemaal zien hoe Klaasje, Hanna en Marthe ‘K3 zoekt K3’ wonnen. Deze meiden zijn gekozen om de rollen van Karen, Kristen en Josje in te nemen, die er op hun beurt mee stoppen. Speciaal voor de nieuwe K3 heeft modemerk JBC een nieuwe versie van het iconische regenboogjurkje ontworpen. En jij kunt hem winnen! Voor de laatste keer voorzien van de handtekeningen van Karen, Kristel en Josje!

Karen, Kristel en Josje hebben door de jaren heen in veel outfits gedanst en gezongen, maar het regenboogjurkje is toch wel iconisch geworden. In dit jurkje scoorden de meiden zes jaar geleden hun eerste hit met Josje. Een nieuwe K3 betekent natuurlijk een nieuwe outfit, maar wel voorzien van regenboog!

Het jurkje heeft een zilveren glans en is gemaakt uit kwalitatief katoen, met speelse plooien aan de achterkant en een regenboog in glanzende stof aan de voorkant. Karen, Kristel en Josje hebben zelf geholpen in het ontwerpen van de pasvorm van het jurkje en duidelijk aangegeven wat zij goed vonden.
Het jurkje kost €29,95 en is exclusief verkrijgbaar in de Nederlandse webshop van JBC, de exclusieve aanbieder van alle Studio 100-kleding. Het is beschikbaar in maat 92 tot 152.

JBC_K3_kleed02_€29,90JBC_K3_kleed01_€29,90

Jij kunt kans maken om dit jurkje te winnen voor je kind, met de handtekeningen van K3! Je wint dan twee jurkjes: het gesigneerde exemplaar en een jurkje in de maat van jouw kind. Vul hieronder het winformulier in om mee te doen met de winactie en vergeet niet de maat te vermelden waarin je het jurkje wilt winnen!