WIN: een Human+Kind pakket t.w.v. €84,80

Ben jij ook zo gek op alle soorten smeersels en crèmes? En vind jij het belangrijk om te weten waar het product van is gemaakt? Dan doet VIVA jou een plezier want wij geven drie goedgevulde pakketten van Human+Kind t.w.v. €84,80 weg.

Human+Kind is opgericht door twee Nederlanders en staat bekend om hun natuurlijke en multifunctionele producten. Eindelijk een huidverzorgingslijn die geen gebruik maakt van chemische stoffen of dierentesten. VIVA mag drie heerlijke pakketten weggeven met:

BB-Box-Dark-600x600De BB cream van Human+Kind bevat verschillende organische ingrediënten die helpen het UV-gehalte van je huid te verminderen en maken je huid effen zonder het foundation effect.

 

Family-Remedy-Cream-100mlDe family remedy cream van Human+Kind is een natuurlijke en multifunctionele probleemoplosser voor elk gezin. Deze crème helpt het verzachten van Eczeem, lichte brandwonden, jeuk en andere irritaties.

 

All-in-One Day+Night creamDe Day+Night cream van Human+Kind heeft een constante hydraterende werking die je huid doet stralen van gezondheid. In plaats van twee verschillende crèmes smeer je je gezicht, hals en decolleté gewoon twee keer met dezelfde crème in, lekker efficiënt toch?

Wash Off Facial Cleanser Box


De wash off facial cleanser
van Human+Kind is een natuurlijke crème die al het vuil van je huid weghaalt. Een make-up remover die je huid hydrateert en rimpels weghoudt. Wat wil een mens nog meer?

 

Winnen

Ben jij enthousiast geworden? Sleep dan snel dit pakket in de wacht en doe mee door het onderstaande winformulier in te vullen.