WIN: een ontspanningspakket van Velves t.w.v. € 49,95

Heb je een drukke week gehad en ben je wel toe aan een heerlijk relaxmomentje? Met dit ontspanningspakket van Velves kom je helemaal tot rust. VIVA geeft 5 keer de SenseBox XL weg ter waarde van € 49,95!

Stress

Bewust ontspannen schiet er door onze volle agenda’s vaak bij in. Het online concept Velves biedt boxen aan met feelgoodproducten die je helpen meer aandacht aan jezelf te besteden door je zintuigen te prikkelen. Initiatiefnemer Bernice Goudt: “Ons leven wordt steeds hectischer en drukker doordat we altijd ‘aan’ staan. Onze aandacht is overal en nergens. Tijd om de balans bewust te herstellen.”

Wereldproducten

De producten in de SenseBox zijn afkomstig van over de hele wereld en worden gemaakt met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Zo kun je onder de douche ontspannen met een ambachtelijk gemaakte en natuurlijke zeep uit Jordanië en wegdromen op de bank met de geur van een duurzame kaars uit Vietnam.

Winnen

De boxen zijn er in de maten S, M en XL. VIVA verloot 5 keer de XL-variant. Vul het onderstaande winformulier in om kans te maken.

Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht ontvangen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.