Win een SNURK! dekbedovertrek

VIVA.NL IS GEHEEL VERNIEUWD EN DAT VIEREN WIJ MET JOU DOOR EEN WEEK LANG PRIJZEN WEG TE GEVEN!

Win-actie 4 – Maak kans op een SNURK. dekbedovertrek

Op zoek naar een grappig en origineel dekbedovertrek waarmee jouw mini me de blits maakt tijdens slaappartijtjes? Dan ben je bij SNURK aan het juiste adres. VIVA mag een dekbedovertrek van dit succesvolle merk weggeven, dus doe snel mee met de win-actie!

SNURK

In 2007 bracht VIVA400-vrouw Peggy van Neer samen met haar partner Erik de eerste door haar bedachte dekbedovertrekken op de markt. Ze ontwierp een dekbedovertrek en hoeslaken dat oogde als een kartonnen doos en eentje die leek op een stoep. De opbrengsten van deze twee bijzondere ontwerpen gingen naar Stichting Zwerfjongeren Nederland. De voorraad was binnen no-time uitverkocht! Inmiddels liggen er duizenden mensen van Amsterdam tot Australië te slapen onder een dekbedovertrek van SNURK.

Kids

Maar ook aan de kleintjes wordt gedacht. SNURK heeft namelijk vijf originele dekbedovertrekken voor kids ontworpen en VIVA mag daar er een van weggeven! Lijkt het jou leuk om je kind te verrassen met een nieuw dekbedovertrek? Vul dan hieronder het winformulier in. Nadat de winnaar bekend is gemaakt, mag zij een keuze maken tussen de vijf ontwerpen. Wordt het de elegante ballerina of toch de stoere brandweerman?

 Deze win-actie is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.