Win een stylish Pebble smartwatch

We kennen het allemaal, die helse telefoon. De hele dag blijft dat ding maar trillen. E-mails, berichten en social media. Om gek van te worden, maar toch willen we niet zonder. VIVA heeft de oplossing: een hippe smartwatch voor vrouwen!

Easy life

Wat de dag ook brengt, de Pebble Smartwatch maakt het net iets makkelijker. Notificaties van belangrijke e-mails, WhatsApp-berichten en social media-posts zie je direct zonder je smartphone uit je zak of tas te graven. Bedien je babyfoon of muziekspeler vanaf de wijzerplaat. Je kunt je Pebble van binnen en buiten customizen. Denk hierbij aan verschillende kleuren, bandjes of apps. In Nederland zijn de Pebble-smartwatches verkrijgbaar bij Coolblue, Bol.com, Wehkamp, MediaMarkt en Capi.

keuze zat!

Oh, en vergeet vooral niet te kiezen welke apps je wil toevoegen. De Pebble-appstore is de grootste appstore voor smartwatches ter wereld. Van Runkeeper om je hardloopronde te meten, tot en met een NS-app die laat weten hoe laat je trein vertrekt. Er zijn duizenden apps beschikbaar – meteen vanaf het moment dat je de verpakking opent.

VIVA mag twee van deze Pebble smartwatches weggeven met design naar keuze. Wil jij je dagelijks leven net even wat makkelijker maken? Doe dan nu mee en geef in het win formulier hieronder aan welke kleur jij om je pols wil.