WIN: Een vent voor Valentijn!

valentijn

Ben je dit jaar weer hartstikke single met Valentijnsdag, of niet maar wél toe aan iets nieuws? Of heb je een single vriendin die toe is aan een verzetje? Dit jaar regelen WIJ een lekkere vent voor je! Ja echt, een heuse date voor twee met een man om je vingers bij af te likken. YES please!

Win die lekkere date!

Houd aanstaande zaterdag vrij want als je meedoet maak je kans op een twee uur durende date met een man die ingeschakeld wordt door datingservice Huur een Heer. Samen mogen jullie voor 100 euro dineren in een restaurant naar keuze. En we willen niet te veel sappige details verklappen, maar het gaat hier om een zeer appetijtelijke jongeman van 28 jaar die jou de Valentijnsavond kan bezorgen waar je nou net aan toe was!

Nooit meer een lonely loser

Wij zeggen: superhandig, dat Huur een Heer! Iedereen kent de situatie: een tig aantal etentjes en avondjes uit in de agenda, maar 0 mannen die je mee kunt nemen. Weg probleem: dan huur je er toch gewoon één?  Zo hoef je nooit meer in je eentje aan die tafel vol koppels te verschijnen en steek je ook nog eens ieders ogen uit met een superlekker ding aan je zijde.

(P.s. just to be clear: het gaat hier om een jongen met wie je gezellig gaat eten en een drankje kunt drinken. Op zoek naar een gigolo? Dan ben je hier aan het verkeerde adres ;-))

Beeld: iStock

Helaas kun je niet meer meedoen met deze actie, de winnaars worden op de hoogte gesteld.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.