WIN: Geheel verzorgde trip naar Parijs voor twee personen

De schattige restaurantjes, de prachtige Seine en natuurlijk de Eiffeltoren… Wie is er niet gek op Parijs? Droom jij regelmatig over een tripje naar de city of love? Dat kan sneller gebeuren dan je denkt, want VIVA verloot namens 7UP Lemon Lemon een overnachting in de Franse hoofdstad. En je vertrekt volgende week al!

Samen met je vriend, vriendin, moeder of wie dan ook, krijg je de kans om er volgende week een nachtje tussenuit te gaan. Je vertrekt op vrijdag 19 mei en keert de dag erna weer terug. Je hoeft je nergens zorgen om te maken, want alles is voor je geregeld: zowel vervoer (per Thalys) als hotel.

De trip is ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe smaak van 7UP: Lemon Lemon. Daarom ben je ook nog eens uitgenodigd om bij de speciale picknick-experience van 7UP zijn. Deze vindt op vrijdagavond plaats in een binnentuin in hartje Parijs. Hier kun je meedoen aan allerlei workshops, dansen op live muziek en genieten van hapjes en drankjes.

Wil jij de trip winnen? Meld je aan via het onderstaande winformulier om kans te maken. De winnaar krijgt persoonlijk bericht op maandag 15 mei.

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock, 7UP
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.