WIN: een te gekke oranje koffer speciaal voor Koningsdag

Ga je binnenkort op vakantie? En is het hoog tijd voor een nieuwe koffer? Dat komt goed uit, want VIVA mag een te gekke oranje koffer weggeven, speciaal voor Koningsdag. Lees verder wat je hiervoor moet doen. 

Victorinox is welbekend van de Zwitserse zakmessen, maar minder bekend is dat ze ook reisbagage maken. Vanaf begin april krijgen verschillende collecties van Victorinox nieuwe kleuren, en de Spectra 2.0-lijn komt in een kleur die perfect bij Koningsdag past.

Reizen

Een citytripje Barcelona of London: voor elke reis komt deze koffer van pas. Extra handig aan deze koffer is het losse vak aan de voorkant: hier doe je gemakkelijk de items in die je gewoonlijk in je handtas doet (en die je dan in je koffer moet proppen omdat je maar één stuk handbagage mee mag nemen).

Winnen?

Wil jij kans maken op deze gave koffer? Zorg dan dat je onderstaand winformulier ingevuld hebt én dat je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief. Dit kun je hieronder aanvinken. Je maakt dubbel kans als je een leuke post op social zet met daarin de hashtag #myvictorinox. Succes!