WIN: Gepersonaliseerde haarverzorgingsset van OGX

win haarverzorging

Is jouw haar droog en pluizig? Of juist snel vet? En heb je de ideale verzorgingsset nog steeds niet gevonden? Maak kans op producten die écht bij jouw haar passen uit een van de lijnen van het merk OGX.

Wat is OGX?

OGX heeft een kleurrijk assortiment aan shampoos, conditioners en andere haarproducten. Het merk maakt gebruik van eerlijke ingrediënten, en test haar producten niet op dieren. Extra fijn: de verpakkingen zijn – van de fles tot het inkt op de etiketten – gemaakt van gerecyclede materialen.

Deze zomer lanceert OGX vijf spiksplinter­ nieuwe lijnen, waaronder een shampoo en conditioner met orchidee­olie, extract van acaibes én zonbescherming. Nog meer goed nieuws: wij geven vijf sets weg.

  

Hoe maak ik kans?

Om kans te maken op een gratis duo t.w.v. € 27,98 hoef je alleen het onderstaande winformulier in te vullen. Geef aan wat jouw haarprobleem is (pluizig, droog, stug, vet, dun: alles mag) en wij stellen een gepersonaliseerde set voor je samen.

Beeld: Shutterstock

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.