WIN: 5x hardcover en 5x eBook van de thriller Het geschenk

Ben jij nog op zoek naar een goed boek om met dit winterse weer mee weg te kruipen onder een dekentje op de bank? Dan zit je hier helemaal goed. VIVA mag namelijk 5x het boek Het Geschenk weggeven als hardcover én eBook. Winnen? Lees dan snel verder.

Het verhaal

Nina doet een verrassende ontdekking die haar leven en dat van haar geliefde Torben op de kop zal zetten. Ondertussen verschijnt een onheilspellend, duister figuur op het eiland, dat een ongezonde belangstelling voor Nina aan de dag legt. Heeft hij iets te maken met een aangrijpende gebeurtenis uit de donkere geschiedenis van het eiland Kenning?

Winnen

Enthousiast geworden? Vul dan snel onderstaand winformulier in en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Let wel op: het eerste winformulier is om kans te maken op het hardcover exemplaar en het tweede winformulier op het eBook exemplaar. Veel succes!

Hardcover winformulier

eBook winformulier


Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages
Leigh (18) is gek op mode, muziek, documentaires over true crime, entertainment en natuurlijk schrijven. Maar goed dus dat ze bij VIVA is belandt om dat allemaal te combineren.