WIN: gouden HTC One M9 (limited edition) t.w.v. € 749,-

HTC One M9

HTC heeft een nieuw pareltje: de HTC One M9. Samen met topmodel Jourdan Dunn lanceert het merk hiervan een limited edition, met body-art geïnspireerd design. Jij kan nu zo’n fashionable gouden exemplaar winnen!

De HTC One M9 is het nieuwste model van de populaire One-serie van HTC. Het toestel heeft een 5 inch-scherm en een volledig aluminium behuizing, die maar liefst acht keer wordt geborsteld voor ze in je handen terechtkomt. De aluminium randen sluiten naadloos op elkaar aan. Het toestel voelt compact aan en ligt het prettig in de hand.

Hoge kwaliteit foto’s

De 20 megapixel-hoofdcamera legt alle details haarfijn vast door de Dynamic Sensing Engine, waarmee het menselijk oog gesimuleerd wordt. De lens is gemaakt van saffierglas die beschermt tegen krassen. Daarnaast is het mogelijk om Ultra HD-video’s te maken in 4K-resolutie. Ook de front face camera is van hoge kwaliteit en maakt ook in ruimtes met weinig lichtinval goede selfies mogelijk.

Multimedia-ervaring

Door HTC Connect hebben gebruikers de beschikking over een complete multimedia-ervaring. Een swipe-beweging met drie vingers over het scherm verbindt je telefoon met externe luidsprekers of tv’s. Met de Smart Remote-app transformeer je je telefoon zelfs in een tv-gids en afstandsbediening.

Limited edition

Maar dat is niet alles. De HTC INK-campagne presenteert een limited edition-versie van het toestel dat niet in de winkels verkrijgbaar is. Het aangepaste, body-art geïnspireerde design is ontworpen door het Britse topmodel Jourdan Dunn. Zij werkte hiervoor samen met de beroemde tattoo-artist Cally-Jo Pothecary.

VIVA mag een gouden limited edition-exemplaar verloten ter waarde van € 749,-. Kans maken? Vul het winformulier onderaan deze pagina in en wie weet ga jij straks over straat met deze exclusieve HTC One M9!

HTC M9 back

Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaar heeft bericht ontvangen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.