WIN: gratis Moederdagkaart van Hallmark

Tijdens Moederdag is de oprechte aandacht van een kind krijgen natuurlijk het mooiste cadeau. Dit kan natuurlijk met een leuke Moederdagkaart. Maar hoe reageren moeders hierop? Dit is onderzocht door een innovatieve wenskaart. In deze kaart zit een camera waarmee de reactie van de moeders wordt vastgelegd. Samen met zonen en dochters is een speciaal team aan de slag gegaan om de moeders te verrassen met een oprechte boodschap. Zij kregen een spontane kaart met een bijzondere boodschap. De verborgen camera legt vast hoe zij reageren op deze kaart. Bekijk het leuke making of filmpje:

Sinds de opmars van de social media is het geven van echte aandacht steeds minder geworden. Dit vindt 74% van de respondenten die is ondervraagd door Hallmark. 78% van deze mensen waardeert een kaartje meer dan een sms of een email. Onze manier van communiceren is sterk veranderd en er wordt minder echte aandacht gegeven aan de mensen om ons heen. Dit is de reden waarom Hallmark dit onderzoek heeft gedaan met de verborgen camera. Dit laat het effect zien van oprechte aandacht.
Op www.weeszuinigopwiejeliefis.nl is meer informatie te vinden over deze actie.

VIVA geeft 50 moederdagkaarten van Hallmark weg. Van die kekke kaartjes die je digitaal schrijft, maar die toch oldskool op de mat vallen. Heb jij nog geen kaartje voor je moeder? Doe dan nu mee met onze facebook winactie, en win een gratis kaart!