WIN: het boek ‘Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen’

Ben jij nog op zoek naar een goed boek om mee in het zonnetje te zitten? Dan zit je hier helemaal goed. VIVA verloot namelijk 3x het boek Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen.

Wat zou er gebeuren als een verlegen introvert persoon zich voor een jaar gaat gedragen als een sociale extravert? Jessica Pan heeft dit onderzocht in haar boek Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen.

Over het boek

Sommige mensen zijn goed in het praten met vreemden, vrienden maken op feestjes, spontaan dansen op straat. Jessica Panis is daarentegen goed in zich verstoppen, vroeg naar huis gaan en doen alsof ze slaapt (wat ze deed op een vlot in Thailand, om een praatgrage Amerikaan te negeren). Maar ze realiseert zich ook dat ze daardoor veel mist: een leuke baan, betekenisvolle relaties, spontane ervaringen. Ze wil grootser en gelukkiger leven, maar dan moet er iets veranderen. Een jaar lang leeft ze als extravert: in haar eentje dansen op een rave, praten met vreemden in het ov, reizen zonder plan en optreden in een comedyclub. Hoe verandert dat haar leven, en nog belangrijker; is ze gelukkiger?

Winnen?

Wil jij kans maken op het boek? Vul dan onderstaand winformulier in en meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

banner

Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.