WIN: Het ultieme vragenspel!

‘Hoe was je dag?’ is vaak het startpunt van een gesprek. Maar volgens Pickwick zijn er nog veel meer vragen om een conversatie bij de thee mee te beginnen. Dus heeft Pickwick negentig vragen gedrukt op miljoenen labels van theezakjes. De vraag ‘Wat is de grootste gok die je ooit hebt genomen?’ bracht in het casino de nodige herinneringen boven.

 Juliette (31), manager: “Eigenlijk hou ik helemaal niet zo van gokken, haha. Veel te eng. Maar soms moet je een gokje wagen om weer vooruit te kunnen, hoe groot het risico ook is.”

Robin (27), croupier: “Zit wat in, ja. Wanneer heb jij dat voor het laatst gedaan dan?”

Juliette: “Voordat ik hier ging werken, zo’n vijf jaar geleden. Ik had het niet naar m’n zin bij mijn oude werkgever, dus ben ik gestopt. Na veel twijfelen hoor, ik wist natuurlijk niet hoe snel en óf ik een nieuwe baan zou vinden.”

Wat is de grootste gok die je ooit hebt genomen?

Robin: “Ik weet niet of ik dat zou durven, wat dat betreft ben ik vrij voorzichtig. Mijn motto: geen oude schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt.”

Juliette: “Op zich slim. Maar het heeft goed uitgepakt: hier zit ik veel beter op mijn plek.”

Robin: “Inderdaad, die gok was niet voor niets.”

 Win het ultieme vriendinnenspel van Pickwick

Label Hoe was je dagHet Tea Topics spel is een uniek doosje waarmee Pickwick jou wil inspireren om mooie en verrassende gesprekken te voeren tijdens een lekker kopje thee. Want een goed gesprek begint veelal met een vraag. Om dat te stimuleren vind je op de kaartjes in het doosje alle vragen terug waarmee Pickwick de labels van haar theezakjes tijdelijk heeft voorzien. Met allerlei leuke, grappige en inspirerende “Tea Topics” om tijdens het theemoment het gesprek met je collega’s, vrienden of familie aan te gaan.

Het is niet meer mogelijk om mee te doen met deze winactie. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.