Win een iPad: deel je bespaartips!

Je kan geld besparen door bijvoorbeeld een tijd geen kleding te kopen. Of door af en toe iets apart te zetten, op een speciale rekening. Maar je weet vast ook wel dat besparen op je energierekening honderden euro’s scheelt. Dus natuurlijk wil jij je energierekening laag houden.
Dat wil Nuon ook, want: beter voor het milieu en je portemonnee! Energie besparen is vaak simpeler dan je denkt. Door simpelweg een deur dicht te doen, bijvoorbeeld. Zodat de warmte in de kamer blijft en niet vervliegt in de gang.

Deel je bespaartips en maak kans op een iPad
We zijn benieuwd naar jouw energiebespaartips! Je kan ze delen door een reactie onder dit blog pagina te plaatsen. De leukste tip wordt beloond met een iPad!

Wij doen alvast een voorzet:

Turn down the heat
Wat let je om een vest aan te doen, een warme deken om te slaan, gezellig en lekker tegen elkaar aan te kruipen? Als je je verwarming één graadje lager zet, bespaar je eenvoudig 7% op je verwarmingskosten

Standby = pay high
Nee, je hebt geen zin om op te staan en de televisie ook echt helemaal uit te zetten. Maar als je apparaten op standby laat staan, kost dat je wel degelijk geld. De televisie en ontvanger elke avond uitzetten scheelt je € 40 op jaarbasis.

Pimp je huis
Tochtstrip. Radiatorfolie. Lichtsensor. Zonnepaneel. Misschien niet de meest sexy woorden in de Nederlandse taal, maar wel uitermate makkelijke en goedkope manieren om je energierekening op peil te houden. Het kost je weinig, maar je kunt met deze simpele dingen honderden euro’s besparen op je energierekening.

Welke bespaartips hanteer jij? Deel ze met ons!