WIN: ‘Het gelukkigste meisje ter wereld’ van Jessica Knoll

jessica knoll

Deze week vind je in VIVA een voorpublicatie van het bestsellerdebuut ‘Het gelukkigste meisje ter wereld’ van Jessica Knoll. Nieuwsgierig geworden? Doe mee met de winactie en wie weet win je één van de tien exemplaren die we mogen weggeven!

Het antwoord op de vraag ‘wat wil je later worden?’ was voor Jessica Knoll al vroeg duidelijk. Schrijfster moest het zijn, hoe dan ook. Ze groeide op in de buurt van Philadelphia, en nadat ze haar high school had afgerond, verhuisde ze naar New York om daadwerkelijk iets aan haar droom te doen. Jessica studeerde af aan het Hobart and William Smith Colleges, trouwde en werkte als redacteur voor magazines als Cosmopolitan en SELF. In de tussentijd verloor ze haar bucketlist ook niet uit het oog en schreef haar eerste roman. ‘Het gelukkigste meisje ter wereld’ kwam in 2015 in Amerika uit, en met succes: het boek staat op de lijst van bestverkochte debuten van 2015 én in Amazon’s top 20 bestsellers van het jaar. Niemand minder dan Reese Witherspoon kocht de filmrechten van het boek. Jessica zal zelf het script van de film schrijven.

‘Het gelukkigste meisje ter wereld’ vertelt het verhaal van Ani FaNelli. Na haar traumatiserende tienerjaren gooit ze het roer om: Ani vindt een topbaan, shopt het mooiste van het mooiste en verlooft zich met een rijke vent. Maar achter al deze ‘perfectie’ gaat een groot geheim schuil.

Vul hieronder het winformulier in en maak kans.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.