WIN: jouw ultieme romantische wens t.w.v. 300 euro

Wordt het een diner in een sterrenrestaurant, samen bungeejumpen of toch een vaart in een luchtballon? VIVA laat in samenwerking met uitgeverij Harlequin een van jullie romantische wensen in vervulling gaan. Doe mee en wie weet komt jouw droom uit!

Wat jullie gaan doen, is helemaal aan jou. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw ultieme romantische wens (met een maximale waarde van 300 euro) in te vullen in het winformulier hieronder. Van alle inzendingen kiezen VIVA en Harlequin, de grootste uitgeverij van romantische fictie, er één uit die werkelijkheid wordt.

De actie is naar aanleiding van de veertigste verjaardag van Harlequin. Om dit te vieren heeft de redactie drie prachtige, feestelijke verhalen van de favoriete auteurs uitgekozen en deze gebundeld in Bouquet – Eindeloos verliefd! Deze special is vanaf 21 april te koop in het tijdschriftenschap en ook verkrijgbaar als eBook.

Harlequin beeld

Beeld: iStock

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.