Win kaarten voor de première van de feelgood film van dit najaar (VERLOPEN)

Weg van Jou

Eigenlijk speelt Katja Herbers de hoofdrol in ‘Weg van Jou’. Maar Maarten Heijmans als stoere Zeeuwse schipper is minstens zo een goede reden om deze nieuwe bioscoopfilm te gaan zien. Hem live tegen het goed gebouwde lijf lopen? Je maakt nu kans op kaarten voor de première in Tuschinski.

Viva samen met Dutch Films Works

 

Evi (Katja Herbers), stadsmeisje in hart een nieren en mega-ambitieus, is klaar voor de promotie van haar leven: een baan in Rio de Janeiro! Vriend Lennaert (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) heel andere plannen met haar heeft. Ze wordt overgeplaatst van hip Rotterdam naar Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière valt of staat met slagen in de Zeeuwse regio.

Onverstaanbare Zeeuwen
Ze laat haar comfortabele stadse leven en vrienden achter en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan in Zeeuws-Vlaanderen. Ze stuit op enorme weerstand van de lokale bevolking. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer in zich heeft dan alleen uitgestrekte landerijen en onverstaanbare Zeeuwen. Zou ze dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam? Vanaf 12 oktober in de bioscoop. Met rollen van Imanuelle Grives, Elise Schaap, Guy Clemens, Margôt Ros én topkok en über Zeeuw Sergio Herman.

Winnen: premièrekaarten
Op 9 oktober gaat ‘Weg van Jou’ in première in Tuschinski in Amsterdam. Wil jij bij dit black-tie event zijn? Je maakt bij VIVA kans op 2×2 kaarten.

WEG-VAN-JOU