WIN: kaarten voor de film Zurich

Zurich

Donderdag 19 februari is de release van de Nederlandse film Zurich. Zien? VIVA geeft 5×2 kaarten weg, geldig in alle bioscopen waar de film draait.

Zurich gaat over Nina (Wende Snijders), die in een wanhopige poging om het verleden te vergeten langs de snelwegen van Europa zwerft. Ze ontmoet de Duitse vrachtwagenchauffeur Matthias (Sascha Alexander Gersak) en reist met hem mee. Maar veel over wie zij is, laat Nina niet los. Langzaam wordt duidelijk dat Nina zich ophoudt in de truckerswereld omdat ze gedreven wordt door de pijn van het ultieme verraad dat haar is overkomen.

De film is geregisseerd door Sacha Polak, onder andere bekend van Hemel en Nieuwe Tieten. De hoofdrol wordt gespeeld door singer-songwriter Wende Snijders, die hiermee haar acteerdebuut maakt. Ook Barry Atsma, Martijn Lakemeier, Sascha Alexander Gersak en Aäron Roggeman hebben een rol.

Binnenkort lees je meer over Sacha Polak in VIVA!

Helaas kun je niet meer meedoen met deze actie, de winnaars worden op de hoogte gesteld.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.