WIN: kaarten voor het Pearl Your Lifestyle Event op 25 en 26 april

Kan jij ook niet wachten tot je in je bikini met een cocktail op het strand ligt? Het Pearl Your Lifestyle Event brengt jou op 25 en 26 april alvast in zomerse sferen! VIVA geeft 20 kaarten weg voor het evenement in de Jaarbeurs Utrecht.

Pearl Event brengt verschillende culturen samen onder één dak en opent de deuren voor muziek-, fashion-, beauty- en lifestyle-liefhebbers. Het evenement vindt dit jaar voor de derde keer plaats en staat helemaal in het teken van de zomer. Denk daarbij aan Caribisch carnaval, palmbomen, zand, loungehoeken enzovoort.

De Jaarbeurs Utrecht wordt omgetoverd tot een droomwereld waar je een bezoekje kan brengen aan de hipste plekken op aarde. Wat dacht je van shoppen in Manhatten, een verse kokosnoot en een exotisch hapje eten op de Copacabana, ‘trouwen’ in de wedding chapel of gokken in Las Vegas? Dit weekend kan het allemaal!

Ook Jandino Asporaat komt langs als host van BEMM Comedy, waarvoor hij samenwerkt met jonge, getalenteerde comedians. “Pearl Event richt zich op de urban minded multiculturele man en vrouw en heeft veel potentie en daar willen wij graag een steentje aan bijdragen”, aldus Jandino.

Ook aan multiculturele maaltijden is gedacht. Denk aan Mexicaanse burrito’s, Vietnamese loempia’s, Surinaamse broodjes, Biologische groente patatjes, Jamaicaanse jerk chicken of Indian curry.

Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht ontvangen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.