WIN: kaarten voor V-land festival

Zin in een feestje komend weekend? Veronica komt zaterdag met een eigen festival middenin Walibi Holland: V-Land festival. Doe mee met onze winactie en maak kans kaarten! VIVA verloot er 5×2.

Nadat Veronica afgelopen zomer met de mini Pop-Up stage langs bestaande festivals ging, is het nu tijd voor een eigen feestje. Op zaterdag 9 mei presenteert Veronica TV in samenwerking met  #MelRoy haar allereerste editie van V-land festival in Walibi Holland. Hier vind je zes stages met voor iedere muziekliefhebber wat wils: van eclectisch en house tot hiphop, pop en hits van vroeger. Op het podium staan o.a. Typhoon, Mr. Polska, Chef’Special, Gregor Salto, The Flexican & Sef, Tom Trago en Cinnaman.

Ben je even klaar met al dat gedans, dan kun je in de achtbanen van Walibi verder uit je dak gaan. Tijdens een rit in de Robin Hood kijk je uit over het festivalterrein. Hard gaan in de Goliath op de beste beats is een andere optie. De attracties zijn deze dag exclusief voor alle festivalbezoekers tot 23.00 uur open.

V-land

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.