WIN: kaartjes voor de exclusieve voorpremière van Judas van Astrid Holleeder

Judas

Van de Heineken-ontvoering tot aan de moord op Cor van Hout, al jaren lijkt Willem Holleeder overal mee weg te komen. Tot daar het 700 pagina’s tellende boek van Astrid Holleeder met een flinke smak op de boekenplank viel in 2016. In Judas, een verbijsterende familiekroniek, schetst het 52-jarige zusje een onthutsend portret over het terroriserende en psychopathische gedrag van haar broer. Haar aangrijpende verhaal gaat woensdag theaterpremière en jij kunt nu kans maken op tickets!

De vier vrouwen

Wat bijzonder aan deze theatervoorstelling is, is dat niet Willem Holleeder centraal staat, maar juist de vier belangrijkste vrouwen uit zijn leven. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Astrid en Sandra, de twee zussen van Holleeder, én vanuit het perspectief van zijn moeder en nichtje. Op een indringende manier tonen zij hoe ze gebukt gaan onder zijn agressie en maken zij de beklemmende angst die zij hun hele leven met zich meedragen, voelbaar.

WIN

VIVA mag 10×2 tickets weggeven voor de exclusieve première aanstaande woensdag 19 september in de Meervaart in Amsterdam. Vul hieronder je gegevens in om kans te maken op tickets voor deze bloedstollende theatervoorstelling. De winnaars krijgen morgen, dinsdag 18 september, bericht.

Wat je kunt verwachten tijdens deze feestelijke voorpremière:

  • Feestelijke rode loper
  • Ontvangst in Judas thema met een zwarte loper, perswand en fotograaf
  • De voorstelling start om 20.15 uur: duur ruim twee uur zonder pauze
  • Na de voorstelling wordt er een persoonlijk nawoord van Astrid voorgelezen en is er de mogelijkheid om over je beleving na te praten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.