WIN: Laroo kaars en Love letter

Kan je wel wat extra gezelligheid in huis gebruiken? Dan zijn deze handgemaakte kaarsen van WOO misschien wel iets voor jou! VIVA verloot 12x de WOO Laroo bottle candle en de WOO Love letter.

De WOO Laroo kaars (t.w.v. € 22,50) is gegoten in een gerecyclede bierfles. Zo’n 35 uur lang kun je genieten van de frisse en fruitige geur die doet denken aan een boeket bloemen, perfect passend bij je woonkamer. De WOO Love letter (t.w.v. € 4,95) is een klein kaarsje dat maximaal 4 uur brandt en perfect dient als cadeautje. Er zit een envelop bij en een briefje waar je een persoonlijke boodschap op kan schrijven.

WOO (Worlds of Opportunities) is een sociale onderneming met luxe verwenproducten, variërend van verzorgingsproducten tot sieraden, die een positieve impact hebben op het leven van mensen. Deze kaarsen zijn het perfecte cadeau voor je geliefde, beste vriendin, moeder, op de paastafel of gewoon voor jezelf!

MH_IMG_006 O

Deze actie is afgelopen. De winnaars hebben bericht ontvangen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.