Win een make-over van MIYOS

Je ziet er natuurlijk graag verzorgd en stylish uit. Maar vraag je jezelf wel eens af of je make-up en kleding echt bij je passen? Klinkt dit bekend? Dan is wat professioneel advies nooit weg. We mogen een totale make-over weggeven van MIYOS! Doe mee en win een kleuranalyse, make-up tips en een fotoshoot voor jou en een vriendin.

De make-over
Je wordt ontvangen in de salon van Miyos (Make It Your Own Style) onder het genot van een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Je krijgt alle uitleg en adviezen van een professionele kleurstylist, stylist en visagist. Hierna volgt de visagie en leer je hoe je jezelf moet opmaken. Tijdens de workshop krijg je ook een persoonlijke kleuranalyse, zodat je weet welke kleuren jou prachtig staan. Voor de meeste mensen is dit een echte eyeopener. Na de gekregen adviezen wordt het een stuk makkelijker om tijdens het winkelen de juiste keuzes van kleding en make-up te maken. Dat betekent geen miskopen meer. Nadat je je hebt opgemaakt en alle tips en trucs hebt geleerd, wordt er een mooie professionele fotoshoot van je gemaakt.

Winnen
Klinkt dit leuk en kan jij wel wat advies gebruiken? Vul dit winformulier in en wie weet win jij wel deze make-over voor jou en een vriendin! Deze winactie is verlopen.