WIN: Naar de VIVA-voorvertoning van ‘The Big Sick’

Met VIVA naar de film! Op zondag 25 juni organiseren we een speciale voorvertoning van de film ‘The Big Sick’, het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw. En jij kan erbij zijn!

Na een onenightstand zijn de New Yorkse stand-up comedian Kumail (Kumail Nanjiani) en Emily (Zoe Kazan) smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders. Die zien hun zoon toch liever trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt, wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken wijkt Kumail geen moment van haar zijde, tot grote ergernis van Emily’s excentrieke ouders (Ray Romano en Holly Hunter). Beetje bij beetje ontstaat er een band tussen Kumail en Emily’s ouders die hun leven voorgoed zal veranderen.

Winnen!

‘The Big Sick’ is vanaf 3 augustus te zien in de bioscoop, maar jij kunt ‘m al op zondag 25 juni zien! De VIVA-voorvertoning vindt plaats in LantarenVenster in Rotterdam. Wil jij hier met je zus/vriendin/moeder/collega bij zijn? Vul dan hieronder het formulier in en maak kans!