WIN: pakket naar keuze van Andrélon Deluxe

Geen idee meer wat je met je droge, futloze of gekleurde haar aan moet? Andrélon heeft een nieuwe haarverzorgingslijn met voor ieder wat wils! VIVA mag 10 lezeressen blij maken met een pakket naar keuze.

Andrélon Deluxe bevat drie lijnen die gericht zijn op verschillende haarbehoeften: Colour & Shine, Volume & Shine en Repair & Shine. Zo is er altijd een product dat jouw haarwensen tegemoet komt. De producten bevatten rijke ingrediënten en  zorgen voor perfect glanzend haar. Elke lijn bevat bovendien een exclusieve geur.

Colour & Shine

Beschermt gekleurd haar en zorgt voor een stralende kleur vol glans. De milde formule verzorgt en beschermt je lokken zodat je haarkleur vanaf de aanzet tot in de punt mooi van kleur blijft. Het pakket bevat shampoo, conditioner en serum-oil.
Speciaal ingrediënt: macadamia-olie.

Pakket colour

Volume & Shine

Speciaal ontwikkeld om fijn en futloos haar een volumeboost te geven. De producten geven je lokken kracht en een volle uitstraling. Het pakket bevat shampoo, conditioner en volume spray.
Speciaal ingrediënt: lotusbloem.

Pakket volume

Repair & Shine

Herstelt en voedt droog en beschadigd haar. De verzorgingsproducten herstellen het haar van binnenuiten maken het sterk, zijdezacht en glanzend. Het pakket bevat shampoo, conditioner, intensief masker en herstellende crème.
Speciaal ingrediënt: amandelolie.

Pakket repair

Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht gekregen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.