WIN: Pathé Thuis-code om vanaf je bank van Bohemian Rhapsody te genieten

Bohemian Rhapsody

‘Don’t Stop Me Nowww…’ om Bohemian Rhapsody (nog) een keer te bekijken. Maar dan nu thuis, languit op de bank. VIVA mag namelijk 10 codes voor Pathé Thuis weggeven zodat jij thuis van de Queen-film kan genieten. Dat wil je, toch? Lees gauw verder om te lezen hoe je kans maakt.

Met meer dan één miljoen bezoekers is Bohemian Rhapsody de best bezochte film van 2018 in Nederland. De film is een ode aan Queen, de fantastische liedjes en de zanger Freddie Mercury. Doordat hij zich wilde onderscheiden van anderen, werd hij vervolgens een van de meest geliefde entertainer ter wereld. In de film volg je het grote succes, haar ups en downs en het moment dat de band uit elkaar valt.

Bij Pathé Thuis is een account gratis, en betaal je alleen op het moment dat je een film wilt kopen of huren. De dienst biedt meer dan 2500 films aan, van kinderfilms tot de nieuwste romantische komedies en actiefilms.

 

Winnen

Wil jij nu heel graag Bohemian Rhapsody (nog) een keer kijken en alle liedjes van Queen vanaf je bank meezingen? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief en wie weet win jij één van de tien codes.