WIN: Premièrekaarten voor ‘Hartenstrijd’

premiere hartenstrijd

Altijd al willen weten hoe het is om tussen de BN’ers over de rode loper te paraderen? Grijp dan deze kans! Dit najaar draait ‘Hartenstrijd’, met o.a. Jennifer Hoffman, Oscar Aerts en Tibor Lukács, in de bioscopen, en VIVA mag premièrekaarten weggeven.

In de film is motoragent Tina (Jennifer Hoffman) voor de zoveelste keer bedrogen door een man aan wie ze haar ziel en zaligheid had verkocht. De maat is vol en ze besluit zich niet meer te binden aan iemand en alleen nog te daten voor sex. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven). Tegelijkertijd sluit de charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze een perfecte match te zijn.

Nóg meer prijzen

Naast twee kaarten voor de première op 24 oktober geeft VIVA ook vier ‘Hartenstrijd’-pakketten weg, met daarin twee bioscoopkaartjes voor de film, een toilettas met goodies, een bieropener en de DVD van ‘Hartenstraat’. Kans maken op een van de prijzen? Vul dan snel onderstaand formulier in!

Deze actie is inmiddels gesloten. De winnaars hebben bericht gehad.

Bekijk hier de trailer van ‘Hartenstrijd’