WIN: Premièrekaarten voor de film Brasserie Valentijn

Na haar regiedebuut in Hartenstraat is het tijd voor een nieuwe kaskraker uit de koker van Sanne Vogel. Met hoofdrollen voor Georgina Verbaan, Lies Visschedijk en Egbert-Jan Weeber belooft het weer een fijne feel good movie te worden en jij kunt nu kaarten winnen voor de première van Brasserie Valentijn op 25 januari!

‘Brasserie Valentijn’ is een gerenommeerd restaurant dat met succes wordt gerund door Valentijn (Georgina Verbaan) en chef kok Angelo (Roeland Fernhout). 14 februari is de dag van de liefde: één van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een passend liefdesmenu en Valentijn heeft de tafels tiptop gedekt. Ze heeft alles onder controle in haar brasserie. In de keuken en in het restaurant zijn de verwachtingen hoog gespannen. Elk koppel dat een tafel heeft bemachtigd, hoopt die avond de liefde op hun bord te krijgen. Er mag niks fout gaan. Dan staat Frank (Egbert-Jan Weeber), een oude vlam van Valentijn, ineens op de stoep…

Op maandagavond 25 januari zal de officiële première plaatsvinden in Tuschinski, Amsterdam. Lijkt het jou wel wat om de film te zien in het gezelschap van de cast en crew? Vul dan snel onderstaand win-formulier in want VIVA geeft 1×2 kaarten weg!