WIN: Prijzenpakket (inclusief bioscooptickets) van Fifty Shades Freed

Het is ein-de-lijk zover: het derde deel van de Fifty Shades-reeks is op het witte doek te zien. Vanaf 8 februari draait Fifty Shades Freed in de bioscopen en VIVA mag toffe prijzenpakketten van de film weggeven!

Fifty Shades Freed gaat verder waar de vorige film stopte. Met het idee dat ze alle problemen uit hun verleden achter zich hebben gelaten, geniet het pasgetrouwde stel van hun luxe leventje. Net als Anastacia als Mrs. Grey door het leven gaat, zorgt Jack Hyde – haar voormalige baas en inmiddels psychotische stalker – ervoor dat haar leven aan een zijden draadje komt te hangen.

Net als in de twee eerdere films nemen Jamie Dornan en Dakota Johnson de rollen van Christian en Anastacia op zich. Verder zien we Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty, Kim Basinger en Marcia Gay Harden in de derde Fifty Shades-film, die gebaseerd is op het boek van E.L. James.

Winnen!

Wil jij kans maken op een tof prijzenpakket met daarin twee bioscooptickets voor Fifty Shades Freed, een tas en een t-shirt? Vul hieronder het winformulier in en doe mee.