WIN: Rock Your World Kit

De Rock Your World Kit maakt de overgang van buik naar wieg makkelijker voor je baby. En dat doet ie met rozenkwarts. Die roze steen heeft een kalmerende werking, versterkt de band tussen moeder en kind en geeft een gevoel van geborgenheid.

Rozenkwarts helpt ook kinderen die verdrietig zijn, het kalmeert en geeft een gevoel van liefde. Plaats een rozenkarts in de kraamkamer voor het versterken van de band tussen moeder en kind. Rozenkwarts kan de baby helpen beter te slapen.

Leg de steen uit de Rock Your World Kit op een mooie plek in de babykamer en stuif een beetje van de rozenkwartsspray op het babybedje (wel eerst de baby eruit halen voor je aan het sprayen slaat). Een kit bevat:

  • Be Love Auraspray (50ml): versterkt eigenliefde
  • Go Love Yo’Self roller (10ml): vergroot zelfvertrouwen
  • Ruwe Rozenkwarts: brengt zachtheid

Winnen?

Wil jij kans maken op een Rock Your World Kit ter waarde van €49,95? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief én vul onderstaand winformulier in.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

https://www.magazine.nl/abonnement/viva

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.